Hoofdsponsor

                    Logo Elstar Hypotheken

Twitter Mystery Roads

Inloggen voor teams

Inmiddels heeft het kwalificatieweekend plaatsgevonden en hebben de teams kennis mogen maken met de organisatie en werkwijze van Mystery Roads.

Dit weekend begon vanuit Elst en ging door middel van een traject bol-pijl door de betuwe via Valburg, Hemmen en veel landelijke weggetjes naar Kesteren. Daar aangekomen werden de teams naar een coordinaat op de parkeerplaats bij Silverdome in Zoetermeer gestuurd. De opdracht voor deze etappe was; snelweg vermijden en ideale tijd rijden.

Aangekomen bij Silverdome zijn er klassementsproeven afgenomen. Deze proeven bestonden uit een remwegproef, slalom vooruit en dezelfde route achteruit evenals met je auto achteruit zo dicht mogelijk tot aan een bepaald punt rijden. Uiteraard werden parkeersensoren en camera's afgeplakt door de organisatie. Na deze klassementsproeven kregen de teams het coordinaat dat hen uiteindelijk leidde naar het Louwman Museum in Den Haag.

Na een bezoek aan het museum zijn de teams vertrokken naar het volgende coordinaat dat lag in Blaricum. De opdracht bij deze etappe was; neem de kortste route. Uiteindelijk was er een team dat inderdaad exact de juiste route had afgelegd en hierdoor 4 kilometer minder had gereden dan de gemiddelde navigatiesystemen hadden weergegeven. Uiteindelijk lag de eindbestemming in Zeist bij Hotel Woudschoten. Daar stond een overheerlijk diner klaar en hebben de teams tot laat in de avond met elkaar doorgebracht.

De volgende ochtend na het heerlijke ontbijt is de uitslag van het kwalificatieweekend bekend gemaakt.  Uiteindeijk heeft team As Cold As Fire nipt de overwinning gepakt en zullen zij zaterdagochtend 1 februari 2020 vanaf poleposition gaan starten. Waar? Dat blijft nog even geheim. 

MAAS6221